• Чт. Кві 18th, 2024

AllNewsRivne

Всі новини Рівного

Рівнянка про мітинг у Києві: “Нас використали у політичних іграх”

Лис 3, 2021

Як повідомляє сайт Rivne24: “З 8 ранку у Києві сьогодні проходить “Марш антивакцинаторів”. Долучилися до цієї акції і рівняни. Нам вдалося поспілкуватись з однією з учасниць акції, яка анонімно погодилась розповісти про деталі поїздки та дії організаторів. 

За словами учасниці маршу, про організацію поїздки вона дізналась у одній із соціальних мереж. З Рівного до Києва на марш вирушило 2 автобуси по 44 місця у кожному. Вартість подорожі кожен учасник оплачував сам. Наша співрозмовниця розповіла, що їй поїздка обійшлася у 250 гривень в обидва кінці.

Першопочатково, організатори обіцяли учасникам, що акції протесту відбуватимуться під стінами Верховної ради та Кабміну. Однак за словами нашої співрозмовниці, прибувши на місце, учасників розпорошили по вулицях та провулках Києва, а потім почали водити по пішохідних переходах, створюючи перешкоди для водіїв у час пік.

Спроби дізнатись у організаторів, чому тактика дій протестувальників змінилась, успіху не дали. Що викликало відвертий подив та обурення у значної частини учасників маршу. 

Не менше обурення у протестувальників викликало і те, що попри заяви організаторів про те, що марш відбуватиметься без політичних гасел, на акції були використані прапори однієї з громадських організацій, яка на думку нашої співрозмовниці, таким чином, прагнула отримати політичні дивіденди від цього заходу. 

Загалом, за словами рівнянки, більшість учасників були обурені та розчаровані діями організаторів, через стійке враження того, що їх використали у політичних цілях.”  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *