• Пт. Бер 29th, 2024

AllNewsRivne

Всі новини Рівного

Бережіть себе і близьких — вакцинуйтеся!

Лис 26, 2021

За останню добу у закладах охорони здоров’я зареєстровано 114 нових випадків захворювання на COVID-19 серед рівнян.

На стаціонарному лікуванні перебуває 254 особи, на амбулаторному лікуванні – 2 582 особи, одужали – 352, у важкому стані – 236. Пацієнти, підключені до апаратів ШВЛ – 8. Очікують результатів тестування – 94 особи.

Кількість летальних випадків – 609. На жаль, за останню добу померли троє рівнян: двоє жінок – 1946 та 1961 років народження та чоловік – 1958 року народження.

Кількість хворих медпрацівників – 48, з них 47 перебувають на амбулаторному лікуванні, 1- у стаціонарі, повідомляє управління охорони здоров’я м.Рівне.

«Майже кожного дня звуки дихання хворих та апаратів сколихує шум реанімаційних заходів. Починається все з червоного блимання апарата та крику медсестри про допомогу. Лікарі біжать качати вже бездиханне тіло. У побіліле горло всовується трубка, у кров дають адреналін і починається штучна вентиляція легенів. Тоді хворі на сусідніх ліжках стають свідками цієї боротьби. Цього разу життя втікає не від них.

Заклик у кінці буде більш, ніж банальний. Бережіть себе і близьких — вакцинуйтеся», — поділився на своїй сторінці у фейсбуці науковий консультант Станіслав Кравчук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *