• Чт. Кві 25th, 2024

AllNewsRivne

Всі новини Рівного

Мешканці Рівненщини частіше обирають онлайн сервіси

Січ 10, 2022

Все більше клієнтів ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» обирають онлайн сервіси.

Кількість користувачів онлайн сервісів серед клієнтів ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», постійно зростає. Найпопулярнішими онлайн платформами є Особистий кабінет на 104.ua – 133 347 користувачів, та  Вайбер-бот 7104ua – 84 536 користувачів.

«Зручні та безпечні сервіси сьогодні дозволяють дистанційно вирішувати більшість «газових» питань та якнайшвидше оплачувати комунальні платежі. Тому приємно спостерігати, що кількість користувачів невпинно зростає, відтак кожен другий наш клієнт при потребі може обійтись без допомоги менеджера», – зазначив  директор ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» Леонід Кошельник.

Суттєвою перевагою оновленого функціоналу Особистого кабінету на 104.ua є можливість з одного пристрою обслуговувати до 25 особових рахунків: контролювати розрахунки, дізнаватись ціну газу та його доставки, передавати показники тощо. Viber-бот 7104ua дає змогу вести відразу 5 особових рахунків, а також підтверджувати показники лічильника світлиною.

«Серед користувачів наших онлайн сервісів є майже дві тисячі клієнтів, які відмовились від паперових квитанцій, обравши електронні рахунки. Приємно, що в такий спосіб люди виявляють небайдужість до навколишнього середовища» – розповіла  начальниця відділу обслуговування фізичних осіб ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» Тетяна Парфенюк.

У ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» нагадують, що безпечно розрахуватись за енергоресурс допоможуть онлайн сервіси:

Всю актуальну інформацію про компанію можна дізнаватись на сторінці ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» у Фейсбуці та на офіційному сайті постачальника.

Джерело: 7dniv.rv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *