• Пн. Тра 6th, 2024

AllNewsRivne

Всі новини Рівного

СБУ попереджає: паніка лише на руку нашому ворогові. Зберігаймо спокій і вмикаймо критичне ставлення до інформації

Лют 15, 2022

Ми всі зараз живемо в тривожному очікуванні розгортання негативних подій. Але насправді вони вже почалися, і почалися давно – на інформаційному фронті. Триває гібридна війна, метою якої ворог бачить посіяти паніку серед населення. Адже дезорієнтований страхом народ, який не здатний критично мислити – найкраща мішень для агресора.

Все, що відбувається зараз в інформаційному полі – це прояв гібридної війни. І систематична дезінформація – один із найпотужніших її методів. Адже він впливає на розум і психіку людей. Росії не потрібна сильна згуртована впевнена нація поруч, і тому через різні канали масової комунікації вона транслює неправдиві меседжі. Навіть авторитетні ЗМІ несвідомо публікують російські вкиди, які швидко спростовуються. Це викликає занепокоєння серед нас і часом змушує до необдуманих вчинків, які дестабілізують ситуацію всередині нашої країни. Навіть західні ЗМІ нагнітають ситуацію, щоб тиснути на Путіна. Але від цього страждає і Україна. Маємо нарешті зрозуміти – треба орієнтуватися не на Європу, США чи Росію (у кожного свої задачі), а на інтереси України. Тоді переможемо.
Захід сам визнає, що оприлюднює інформацію і нагнітає ситуацію, щоб нападу не було. Вони роблять це свідомо. Отже так само свідомо треба українцям ставитися до цих даних.
Запам’ятаймо! Коли ми піддаємося паніці – навіть не усвідомлюючи цього, починаємо підігрувати ворогові. Паніка наносить шкоду країні. Вона – наш найбільший ворог. Якщо «ведемося» на фейки, то самі ж розповсюджуємо паніку і граємо на руку ворогові.
Ми маємо розуміти, що Путін спеціально нагнітає тривогу, щоб дестабілізувати населення нашої країни. І якщо не будемо їй піддаватися – ситуація стабілізується швидше.

Аби зберігати спокій і своїми ж руками не нашкодити власній державі, варто довіряти лише офіційним джерелам і довіряти керівництву своєї держави. З 2014 року в нас працює сучасна і оновлена СБУ. Вона контролює ситуацію всередині країни, виявляє агентів РФ, нейтралізує терористів. Тож справиться і з цією загрозою. СБУ правильно робить, що закликає не вірити фейкам. У цьому інформаційному хаосі потрібен спокійний і розважливий голос, щоб ефективно протистояти ворогові. Так, ворог сильний. Але в нас сильна армія, потужна СБУ. Вони з 2014 року захищають країну. Захистять і зараз.
Наразі краща зброя – це спокій. Хочемо втримати країну – маємо не піддаватися паніці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *