• Пт. Кві 26th, 2024

AllNewsRivne

Всі новини Рівного

Росія, ОРДЛО та Білорусь: в МВС повідомили, звідки надходять більшість повідомлень про «мінування»

Лют 17, 2022

Абсолютна більшість фейкових повідомлень про мінування надходить з окупованих територій ОРДЛО, Росії та Білорусі. Про це повідомив міністр внутрішніх справ Денис Монастирський.

Він уточнив, що повідомлення про псевдомінування є одним з елементів гібридної війни, і нагадав, що лише за перший місяць цього року цих повідомлень було отримано більше, ніж упродовж усього минулого року.

«Це говорить про те, що це – елемент зброї у руках агресора. Я кажу про це, базуючись на даних про те, що майже абсолютна більшість цих повідомлень сьогодні надходить з території ОРДЛО, РФ та Республіки Білорусь. Абсолютна більшість, 100 відсотків, з цих повідомлень, не підтвердилися», — наголосив Монастирський.

Окремо міністр зазначив, що українцям треба розуміти це і бути готовим до того, що звичні режими та звична робота можуть бути потурбовані такими заявами. «І треба навчитися жити з такими викликами й надалі», — додав він.

Відомо, що вчора 16.02.2022 року до правоохоронців надійшло повідомлення про замінування кількох об’єктів у центрі Рівного. Інформація про замінування не підтвердилася.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *