• Пт. Бер 29th, 2024

AllNewsRivne

Всі новини Рівного

Бойовики готують провокації

Лют 18, 2022

Судячи зі звернення Д.Пушиліна від 18.02.2022 до жителів ДНР, було ухвалене рішення створити штучну паніку серед населення республіки.

Постійні звинувачення ЗСУ в обстрілах прифронтових районів республіки вже давно стали нормою і мало кого дивують. А для відновлення повномасштабних бойових дій по лінії дотику чи навіть введення військ РФ на територію України таких «дрібниць» явно замало. Підвищуватимуть градус напруги таким чином.

Сформують колони для евакуації із, як анонсував Д.Пушилін, жінок, дітей та людей похилого віку. Підвезуть журналістів для інформаційного супроводу. І, на превеликий жаль, самі ж роздовбають колону артою або накриють градом. Просто в мотлох, просто в м’ясо. Жінок, дітей, людей похилого віку… Далі – робота журналістів. Картина, що морозить душу. Звинуватять, звичайно ж, ЗСУ. І з криком «Україна – країна-терорист!» виправдають будь-які свої агресивні дії у бік максимальної ескалації збройного конфлікту, або як м’якший, але теж вигідний варіант – введення російських миротворців на територію республіки. Як би жахливо це не звучало, але це їхній стиль, їхній почерк. Почерк рук кривавих катів Кремля. Їм своїх людей не шкода, про жінок, дітей та старих Донбасу і говорити нічого. Вони завжди їм були потрібні як живий щит, а тепер вони самі по ньому й вистрілять. Як хочеться помилятися.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *