• Пт. Тра 3rd, 2024

AllNewsRivne

Всі новини Рівного

Рівненські баскетболістки отримали перемоги у двох домашніх матчах

Лют 14, 2021

Ці вихідні були вдалими для жіночої команди БК «Рівне» – наші баскетболістки двічі перемогли київське «Динамо-НПУ».

Суботня гра проходила зі змінним успіхом, однак на велику перерву команди пішли за переваги киянок – 41:33. Однак відчувалося, що сили гостей не безмежні, адже грали вони практично без замін. І варто було рівнянки додати агресивності в нападі, як перевага киянок почала танути. Як наслідок – перед четвертою десятихвилинкою господарі вирівняли рахунок — 52:52.

Вирішальною у грі стала остання чверть. Хоча до фінального свистка на майданчику точилася рівна боротьба, та все ж рівнянкам вдалося здобути перемогу — 70:66. Найрезультативнішими у складі нашої команди стали Анастасія Кучерьонок (25 очок), Тетяна Гаврильчик (19 + 10 підборів) та Вікторія Шматова (14).

У повторній грі інтрига «вмерла» ще у першій чверті, яку рівнянки просто не побачили суперниць – 34:6. Після першої половини господарки вигравали 59:19, тому другий тайм став простою формальністю. У ньому наставники БК «Рівне-ОШВСМ» дещо поекспериментували зі складом, давши зіграти і юним грацям, яким не часто доводиться виходити на майданчик у більш складних поєдинках. Підсумок – 93:54 – приніс позитивні емоції і гравцям рівненского клубі, їх наставникам та керівництву.

Джерело: 7dniv.rv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *