• Чт. Тра 9th, 2024

AllNewsRivne

Всі новини Рівного

На Рівненщині пограбували магазин

Вер 28, 2022

26 вересня близько 12:50 до поліції звернулася 35-річна продавчиня одного з магазинів Гощі. Жінка повідомила про затримання невідомого чоловіка, який здійснив крадіжку грошей із каси.

– Слідчо-оперативна група  на місці події встановила, що 31-річний житель села Симонів у момент, коли продавчиня відійшла від прилавка, поспіхом дістав із касового апарату гроші, як його протиправні дії викрила працівниця крамниці. Зловмисник намагався втекти, але колеги допомогли його затримати та утримували в приміщенні торгового закладу до приїзду поліцейських. У жителя Симонова вилучили грошові кошти у сумі 1200 гривень.

Відомо, що він перебуває під адміністративним наглядом за скоєння злочинів проти власності та у  сфері незаконного обігу наркотичних речовин, – інформує Поліція Рівненської області.

А вже наступного дня за погодження місцевої прокуратури слідчі ВП № 5 (смт Гоща) повідомили 31-річному чоловіку про підозру за фактом закінченого замаху на вчинення грабежу в умовах воєнного стану за частиною 2 статті 15, частиною 4 статті 186 КК України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *