• Пн. Тра 6th, 2024

AllNewsRivne

Всі новини Рівного

Житель Клеваня за допомогою хабаря намагався уникнути перевірки поліцейськими

Чер 19, 2023

У Рівненському районі поліцейські зафіксували випадок надання неправомірної вигоди місцевим жителем.

Ситуація розгорнулася близько 20 години 17 червня в місті Клеван. Там патрульні помітили чоловіка, який стояв з велосипедом, але коли побачив їх, почав метушитись і намагався втекти.

Про це повідомили на сторінці поліції Рівненської області.

Тому поліцейські вирішили затримати чоловіка для перевірки, оскільки його поведінка викликала підозри. Проте, щоб уникнути поліцейського огляду, він положив дві тисячі гривень у їх службове авто. Навіть попередження про кримінальну відповідальність не зупинило 51-річного мешканця Клеваня, і він продовжив свої протиправні дії.

На місце події одразу була викликана слідчо-оперативна група, яка задокументувала це кримінальне правопорушення. За частиною 1 статті 369 Кримінального кодексу України стосовно клеванчанина буде внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Крім того, грошові кошти, які він намагався передати як хабар, були вилучені.

Під час поверхневої перевірки в сумці чоловіка поліцейські виявили згорток із речовиною рослинного походження. Заборонену речовину було вилучено і направлено на дослідження. Залежно від результатів експертизи буде прийняте рішення щодо додаткової кваліфікації злочину.

Поліцейські продовжують розслідування цього випадку, а клеванчанин може бути притягнутий до відповідальності за неправомірне надання вигоди та інші порушення, що виявляться у результаті подальшого розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *