• Пн. Тра 6th, 2024

AllNewsRivne

Всі новини Рівного

Українські хакери зламали онлайн-конференцію російських залізничників

Чер 27, 2023

Українські хакери зламали онлайн-конференцію російських залізничників з представниками окупантів на тимчасово окупованих територіях.

Про це пише “Українська правда”, посилаючись на співрозмовників в кіберсередовищі.

За даними видання, відеоконференція відбулася 22 червня 2023 року і на ній обговорювалися питання, пов’язані з “переходом на оформлення єдиного перевізного документа” під час транспортування вантажів між російською федерацією і тимчасово окупованими територіями України.

Під час до розмови долучається особа, яка звертається до окупантів: “Громадяни залізничники, за підтримку військової агресії проти України…”.

На цьому її обривають.

Представник “РЖД” просить розібратися, чому “модератор Кирило проспав включення в ефір несанкціонованих товаришів”.

Далі окупанти намагаються повернутися до порядку денного засідання, але наступний спікер також виявляється українським хакером, якому вдалося донести свою думку до загарбників і гауляйтерів. На цьому трансляція і запис обривається.

“Щодо цього питання, то партизани замінували всі дороги, у вас зараз буде повний п…ць, вас роз…є СБУ. Суки, ви всі здохнете, окупанти голімі”.

Нагадаємо, що в квітні хакери разом з українським пранкером зламали онлайн-трансляцію експертної конференції “Російсько-іранське співробітництво у світі, що змінюється”. Вони пообіцяли, що на кожного окупанта чекатиме відплата СБУ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *