• Пт. Тра 10th, 2024

AllNewsRivne

Всі новини Рівного

5 науковців з Рівненщини отримають премії за власні дослідження та технічні розробки

Тра 7, 2021

Сума премії – по 15 тис. грн.

П’ять обласних премій на загальну суму 75 тисяч гривень отримають молоді учені області. Розпорядження оприлюднили на сайті облдержадміністрації.

Винагорода призначається за заслуги та досягнення в галузі фундаментальних і прикладних досліджень та науково-технічних розробок.

За свої здобутки кожен молодий вчений отримає по 15 тисяч гривень.

Лауреатами обласної премії стали:

Сергій Куницький – кандидат технічних наук, провідний науковий співробітник науково-дослідної частини Національного університету водного господарства та природокористування.

Ольга Павелко – доктор економічних наук, доцент, професор кафедри обліку і аудиту Національного університету водного господарства та природокористування.

Катерина Павелків – доктор педагогічних наук, професор кафедри іноземних мов Рівненського державного гуманітарного університету.

Ольга Ткачук – кандидат психологічних наук, старший викладач кафедри психології та педагогіки Національного університету «Острозька академія».

Оксана Марчук – доктор педагогічних наук, професор кафедри педагогіки ПВНЗ «Міжнародний економіко-гуманітарний університет імені академіка Степана Дем`янчука».

Обласна премія запроваджується щороку для молодих науковців, які досягли вагомих наукових здобутків. Це особи до 35 років включно, з освітою не нижче магістерського рівня. Або ж, до 40 років включно, зі ступенем доктора наук.

Джерело: radiotrek.rv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *