• Чт. Кві 25th, 2024

AllNewsRivne

Всі новини Рівного

Тренінг “Молодіжний працівник” – на Рівненщині

Жов 17, 2021

У місті Рівне з 15 по 18 жовтня 2021 року на базі РОК “Підкова” проходить спеціалізований тренінг “Залучення та координація волонтерів” програми «Молодіжний працівник».

Тренінг розроблений Програмою Волонтери ООН в Україні. Участь у заході беруть випускники та випускниці Базового рівня Програми “Молодіжний працівник”.

 Програма Волонтери ООН в Україні – програма Організації Об’єднаних Націй, яка сприяє миру і розвитку шляхом поширення волонтерства у всьому світі. 

 Завдання тренінгу:

  • — розвинути компетентність учасників у ключових теоретичних та практичних аспектах волонтерської діяльності та менеджменту волонтерських програм;
  • — поінформувати учасників про сутність, роль та форми волонтерської діяльності молоді, глобальні та локальні підходи до залучення, менеджменту та мотивації волонтерів;
  • — ознайомити учасників із кращими світовими та національними практиками та інструментами роботи з волонтерами.

Довідка

Навчальна програма “Молодіжний працівник” започаткована у 2014 році Міністерством молоді і спорту України, Державним інститутом сімейної і молодіжної політики та Програмою розвитку ООН. Метою програми є підвищення кваліфікації молодіжних лідерів та фахівців молодіжної галузі в умовах децентралізації задля підвищення ефективності розробки та реалізації обгрунтованої молодіжної політики на місцевому та регіональному рівнях.

Пресцентр РОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *