• Пт. Кві 19th, 2024

AllNewsRivne

Всі новини Рівного

Рівне виграло європейський грант на розробку стратегії розвитку культури

Лис 13, 2021

Рівне виграло грант 30 тис.євро на розробку секторальної стратегії розвитку культури в Рівненській міській територіальній громаді. Про це повідомив міський голова Олександр Третяк

– Наша команда працювала понад 4 місяці. Ми пройшли два етапи відбору з 70 міст з Вірменії, Азербайджану, Грузії, Республіки Молдова та України. Проте перемогу здобули серед українських міст лише Рівне, Полтава та Вінниця, з чим також вітаю колег! – наголосив міський голова. 

У Офісі Представництва Європейського Союзу в Україні відбулась офіційна церемонія оголошення міст-переможців. До церемонії з вітальним словом приєднались Ремі Дюфло, заступник голови Представництва ЄС в Україні та Катерина Чуєва, заступниця Міністра культури та інформаційної політики України.

Реалізація проекту стартує вже в цьому місяці та на початку літа 2022 року ми представимо вам Стратегію розвитку культури в нашому місті.Окрім гранту, Рівне отримає освітню підтримку у сферах інтернаціоналізації, культурного підприємництва та управління, а також культурних показників та статистики.

– Проте на цьому ми не зупиняємось, адже це є наступний крок до отримання фінансування в сумі 300 тис євро на реалізацію проєктів цієї Стратегії, – наголосив мер. 

Джерело: 7dniv.rv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *