• Чт. Кві 25th, 2024

AllNewsRivne

Всі новини Рівного

Рівненські баскетболістки у Слобожанську поступилися лідеру

Січ 23, 2022

У ці вихідні баскетболістки Рівного гостювали у лідера чемпіонату, команди “Прометей” зі Слобожанського. Особливих надій на позитивний результат прихильники БК “Рівне” не плекали, адже з 18 матчів чемпіонату слобожанки виграли 17.

Тим не менше рівненські баскетболістки, попри відсутність на майданчику Людмили Спиридонової та Христини Кулеші, зуміли показати гідну гру. Стартова чверть першої зустрічі пройшла в рівній боротьбі і закінчилася з незначною перевагою господарок – 26:20.

Щоправда, до великої перерви “Прометей” зумів наростити свою перевагу і після першої половини рахунок був уже – 50:27. Після цього гра пішла спокійніше і господарки здобули свою чергову перемогу – 99:71.

Наступного дня сценарій матчу не надто змінився – господарки переважно атакували, рівнянки ж більше захищалися. А при першій нагоді атакували кошик суперника.

Рівнянки навіть змогли виграти одну чверть 21:18. Проте на загальний підсумок поєдинку це не вплинуло. Отож, 99:59 – чергова перемога лідера.

У цих матчах найбільш активними були Вікторія Шматова (30 очок), Тетяна Гаврильчик (21), у Ярослави Іванюк та Владислави Кіби – по 20.

Зараз у чемпіонаті для рівнянок наступає невеличка пауза і наступні поєдинки БК “Рівне-ОШВСМ” зіграє вдома 12-13 лютого зі столичним “Київ-Баскетом”.

Джерело: 7dniv.rv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *