• Пт. Кві 26th, 2024

AllNewsRivne

Всі новини Рівного

Лютнева відлига нічого не варта – впевнені на Рівненщині

Лют 9, 2022

У середу,  9 лютого в Рівному протягом усього дня погода буде похмурою. Нічний дощ закінчиться ще до приходу ранку. День пройде без опадів, а ввечері знову очікується дрібний дощ.

Температура повітря: вночі +2 ..+3°С, удень +3…+4°С. Вітер північно-західний, 5-7 м/с.

Сьогодні: Сонце зійде о 7.21, зайде о 17.05. 4-й день місячного календаря (Місяць у Тельці, друга фаза, зах. 1.47; сх. 10.44).

Є привід: Міжнародний день стоматолога.

Мудрі кажуть: Ніколи не виправдовуйтеся. Ні перед тим, хто вас любить, ні тим більше перед тим, хто не любить. Той, хто не любить, все одно вам ніколи не повірить. А хто любить, він і сам придумає для вас виправдання.

Астролог радить: Бережіть життєву енергію, уникайте конфліктів. Ваші думки мають бути чистими, а вчинки – поміркованими. Цей день краще провести удома. Будь-які починання принесуть лише втрати і збитки.

День для здоровʼя: Необхідно берегти сили, захисні функції організму сьогодні слабкі. Постарайтеся не перевтомлюватися, не витрачайте енергію на безкорисливі заняття і порожні балачки. Вразливі гортань і шийні хребці. Ідеальний день для приготування лікувальних настоїв.

Усміхніться: Запис у щоденнику: «Ваш син на уроці малювання зобразив купюру в 100 доларів. Простежте за тим, щоб він якомога рідше пропускав уроки малювання, щоб ми змогли придбати обладнання для нового комп’ютерного класу».

 за останні 130 років 09 лютого:

МАКС: 8.9° (2002)
МІН: -26.0° (1956)

Народний прогноз погоди

9 лютого відзначається перенесення мощів святителя Івана Златоуста із м. Коман в м. Константинополь. Незважаючи на те, що цей місяць вважається найхолоднішим, цього дня бувала й відлига, але недовга. Тому в народі говорили: “Лютнева відлига нічого не варта”. Цього дня наші пращури спостерігали за хмарами: якщо вони йдуть проти вітру — на сніг. На снігопад також вказував дим з труби, якщо він стелився землею без вітру.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *