• Пт. Тра 17th, 2024

AllNewsRivne

Всі новини Рівного

Лукашенку знову привиділося “загострення ситуації” на кордоні

Тра 2, 2023

Самопроголошений президент білорусі Олександр Лукашенко зібрав нараду з питань безпеки та охорони держкордону, на якій доповіли, що очікується “значне загострення ситуації”.

За даними його розвідки, навколо білорусі, нібито, складається складна оперативна обстановка, а ще на кордоні нарощується військовий потенціал НАТО.

Лукашенко заявив, що доручив уряду та силовому блоку підготувати серйозні заходи на кордоні з метою недопущення на територію білорусі різного роду диверсантів. Також голова Комітету державної безпеки Іван Тертель заявив про прогнозоване загострення обстановки навколо білорусі.

Важливо зазначити, що Лукашенко допомагає російському диктатору Володимиру Путіну у війні проти України, надаючи територію білорусі для розміщення російського озброєння та навіть займаючись підготовкою майданчиків для розміщення стратегічної ядерної зброї росії. Такі дії Лукашенка намагаються виправдати якоюсь міфічною загрозою з боку країн НАТО, хоча це не має під собою жодних обґрунтувань.

З огляду на це, збір силового блоку білорусі та його заяви щодо загострення ситуації на кордоні можуть мати на увазі не тільки захист від можливих диверсантів, а й стати підготовкою до нових дій на підтримку російської агресії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *