• Пт. Тра 17th, 2024

AllNewsRivne

Всі новини Рівного

Лукашенка доправлено до лікарні в Москві в критичному стані

Тра 28, 2023

Згідно з інформацією, опублікованою білоруським опозиціонером Валерієм Цепкало в його каналі в Telegram, самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка після зустрічі з президентом РФ Володимиром Путіним доправили до Центральної клінічної лікарні Москви в критичному стані.

Цепкало повідомив, що інформація потребує додаткового підтвердження, але за його даними, Лукашенка доставили до лікарні після закритої зустрічі з Путіним, де він залишається й наразі.

Стан Лукашенка оцінений як критичний, і найкращі фахівці були направлені на його лікування. Лікарі провели промивання крові, але його визнано не транспортабельним.

Опозиціонер також зазначив, що організовані заходи з порятунку білоруського президента можуть бути спрямовані на уникнення спекуляцій про можливу участь Кремля в його отруєнні. Він додав, що поява версії про медичне обстеження від управління справами президента РФ є спробою приховати реальний стан Лукашенка, який залишається важким.

Нагадаємо, що Лукашенко брав участь у Вищому Євразійському економічному форумі в Москві, де він заявив про переміщення російської ядерної зброї до Білорусі в рамках двосторонніх домовленостей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *