• Пт. Тра 17th, 2024

AllNewsRivne

Всі новини Рівного

Наступна ціль – Білорусь: Зеленський попередив про потенційну російську агресію

Тра 30, 2023

Український президент Володимир Зеленський в інтерв’ю південнокорейському виданню Chosun висловив серйозне занепокоєння щодо домінування російського диктатора Володимира Путіна, який, за його словами, прагне відновити Радянський Союз.

Зеленський стверджує, що неможливість досягнення цієї мети дипломатичним шляхом змусить Путіна досягти своїх цілей шляхом агресії проти Білорусі.

Зеленський наголосив, що перед повномасштабним вторгненням до України, Путін уникав будь-якого спілкування з українським керівництвом і це свідчило про його намір використати силу для реалізації своїх амбіцій.

Висловлюючи свої спостереження, Зеленський стверджує, що наступною потенційною ціллю російської агресії може стати Білорусь.

“Путін хоче просто вторгнутися в Україну за допомогою війни і знищити українство. Його бажання захопити Україну силою є очевидним. Так про що він може зі мною говорити?”, – розповів Зеленський.

Він також відзначив, що Білорусь може бути наступною ціллю російського диктатора, оскільки Путін прагне відновити свої сфери впливу.

Зеленський закликав міжнародне співтовариство пильно стежити за діями Росії та підтримувати суверенітет і територіальну цілісність України та інших країн, які можуть стати жертвами агресії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *