• Чт. Кві 18th, 2024

AllNewsRivne

Всі новини Рівного

У Білорусі застрелили айтішника. Силовики заявили про «ліквідацію терориста» та смерть співробітника КДБ

Вер 30, 2021

КДБ РБ повідомив про вбивство співробітника при спробі правоохоронців провести обшук у квартирі жителя Мінська.

Убитого жителя в КДБ називають “особливо небезпечним злочинцем”. Господаря квартири нібито застрелили, його дружину, яка також вела відеозйомку злочину і сприяла його вчиненню, затримали за підозрою в співучасті вбивства співробітника КДБ. Де був їхній син під час перестрілки, не відомо.

ЗМІ повідомили, що вбитий мінчанин, Андрій Зельцер – співробітник великої IT-компанії.

Державний телеканал ОНТ показав змонтоване відео, зняте з різних ракурсів – з під’їзду і з квартири. На одних кадрах люди в штатському на сходах вимагають від господарів відкрити двері, погрожуючи їх виламати.

На інших кадрах, знятих у кімнаті, видно чоловіка з мисливською рушницею, а також жінку, яка знімає те, що відбувається, на мобільний телефон. Хто зняв це відео – невідомо.

Далі знову показують кадри зі сходів. Люди в штатському виламують двері кувалдою, потім вирізають їх болгаркою і вриваються до квартири. Починається перестрілка, один з тих, хто увірвався всередину, падає, видно кров.

В Слідчому комітеті Білорусі заявили: “На законні вимоги співробітників правоохоронних органів 31-річний житель Мінська відмовився відкрити двері квартири й забарикадувався в ній. З метою подальшого так званого “хайпу” проводив відеозйомку. Після проникнення у квартиру співробітників, чоловік відкрив вогонь з мисливської рушниці у бік правоохоронців. В результаті одному з них заподіяв тілесні ушкодження, від яких він помер в лікарні”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *