• Пт. Кві 19th, 2024

AllNewsRivne

Всі новини Рівного

Рівненські баскетболісти у першому матчі перемогли сусідів

Січ 29, 2022

У чемпіонаті вищої баскетбольної ліги України центральне протистояння у другій групі припало на Рівне. Наше БК “Рівне-ОШВСМ” приймало ще одного претендента на лідируючі позиції – БК “Хмельницький”.

Цікавість до поєдинку підігрівалась і дебютом рівненського новачка  – добре відомого українського гравця Олексія Соловйова. Зрозуміло, за кілька днів перебування в команді, він не міг стати лідером, однак свій вклад у перемогу рівненська клубу він вніс.

У першій чверті рівняни повністю переважали хмельничан, хоча в складі гостей виступає і двоє заокеанських легіонерів. 24:11 – чудова перевага рівнян. Однак чи то заспокоїлись господарі ранувато, чи хмельницькі баскетболісти розігралися – але наступні дві чверті саме гості виграли. 

Основні події розгорілися в останній чверті. Атаки рівненських баскетболістів втратили свою гостроту, натомість хмельничани все частіше влучали у наш кошик. І за хвилину до закінчення 4 чверті БК “Хмельницький” досяг нічиєї – 67:67.

І далі розпочалася, так би мовити, “гра нервів”, у якій більш вправними виявилися господарі. Вони і вирвали перемогу -73:69.

Найрезультативнішим у складі рівнян стали Олексій Адедиран – 16 очок + 14 підбирань, Ілля Жуковський – 16 + 10 підбирань та Ілля Шемосюк – 14 очок.

Завтра, 30 січня, повторна гра.

Джерело: 7dniv.rv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *