• Пт. Тра 17th, 2024

AllNewsRivne

Всі новини Рівного

Лукашенко зустрівся з Пушиліним

Кві 21, 2023

Білоруський диктатор Олександр Лукашенко зустрівся з ватажком так званої “ДНР” Денисом Пушиліним для обговорення допомоги у відновленні і нормалізації життя людей в тимчасово окупованому українському регіоні.

Деталі зустрічі повідомляє телеграм-канал адміністрації президента білорусі “Пул Первого”.

 Зазначається, що зустріч відбулася у Мінську 18 квітня, і під час неї Лукашенко запропонував допомогу у відновленні промислових підприємств та сільського господарства в Донецькій області.

“Роботи попереду дуже багато. Треба відновлюватися. Треба промислові підприємства відроджувати, сільське господарство. Зрештою, люди там жити будуть. Це 100%. І годувати людей же треба. Тому ми готові надати відповідну допомогу і підтримку для того, щоб не чужі нам люди там нарешті перестали страждати. Тому я чекаю такої відвертої від вас розмови”, – сказав Лукашенко.

Ця зустріч викликала занепокоєння української влади та міжнародної громадськості, які вважають цей крок підтримки “ДНР” неприйнятним.

Однак, Лукашенко вже не вперше підтримує так звані “республіки” на сході України, що свідчить про його бажання зберегти близькі відносини з росією.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *