• Пт. Тра 17th, 2024

AllNewsRivne

Всі новини Рівного

Щоб зробити наступником свого сина Лукашенко хоче укласти угоду із Заходом

Тра 22, 2023

Угода між Лукашенком та Заходом може забезпечити йому збереження влади та політичну стабільність.

21 травня 2023 року, білоруський політолог Павло Усов розкрив конкретні обриси можливої угоди між самопроголошеним президентом Білорусі Олександром Лукашенком та країнами Заходу.

Так за словами Усова, у Мінську розуміють неминучу поразку Росії у війні з Україною та майбутні переговори про нові мирні угоди.

В рамках угоди, Лукашенко може виторгувати безпекову позицію, зокрема, виведення російських військ з Білорусі та збереження існуючого статусу, щоб повернутися до положення, яке мав до 2022 року. Захід, в свою чергу, може погодитися на таку угоду.

Усов також наголосив, що Лукашенко може звільнити політичних ув’язнених, і його владу не будуть піддавати критиці. Політолог також зазначив, що Захід не буде вимагати політичних трансформацій.

Згідно з Усовим, наступником Олександра Лукашенка на посаді білоруського президента може стати його старший син Віктор Лукашенко. Ця інформація відображається в публікаціях незалежної білоруської преси, де зазначається, що Віктор Лукашенко вже має вплив на безпековий сектор влади у Білорусі.

Зазначено, що очільниці верхньої палати білоруського парламенту Наталії Качановій, яка раніше вважалася можливою кандидаткою на посаду наступника Лукашенка, не довіряють силові структури.

Угода між Лукашенком та Заходом має на меті забезпечити самопроголошеному президентові Білорусі збереження влади, а також зміцнення політичної стабільності в країні. Це може мати важливе значення для майбутнього Білорусі та її відносин з міжнародним співтовариством.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *