• Пт. Тра 17th, 2024

AllNewsRivne

Всі новини Рівного

Чи отруїв Путін Лукашенка?

Тра 23, 2023

Стан здоров’я Алєксандра Лукашенка став предметом активних дискусій у світі інформації протягом останніх тижнів.

Згідно з публікацією 24 каналу, поширюється припущення, що президента Білорусі могли отруїти у Москві за вказівкою російського лідера Володимира Путіна.

Є думка, що цей крок міг бути спрямований на збільшення контролю Росії над Білоруссю. Однак, деякі аналітики вважають, що Путіну не вигідна смерть Лукашенка, оскільки це може викликати непередбачувані зміни і спровокувати ситуацію, яка непотрібна для Росії.

Російський підприємець Чичваркін зазначив, що Путін бажає зафіксувати вже захоплену Росією територію Білорусі, але водночас тримати Україну у напрузі, відволікаючи частину її військ від кордону з Білоруссю.

Аналітики також відзначають, що смерть Лукашенка не вигідна Путіну, але спроба викликати кризу через ядерну загрозу з боку Білорусі може бути розглянута. Це може створити враження, що це дія іншої країни, а не Росії, що могло бути використано для лякання інших країн.

Тривають дискусії щодо реальних почуттів і думок населення Білорусі та Росії. Багато людей у цих країнах, за словами російського підприємця, розуміють, що падіння диктатора може викликати шанс на кардинальні зміни. Однак, поки що вони змушені мовчати і не висловлювати свої думки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *